Ön itt jár: Projekt részletes bemutatása

Szentes Városi Könyvtár oktatási-képzési szerepének infrastrukturális erősítése

TIOP-1.2.1.A1-15/1-2015-0008

 

A Szentes Városi Könyvtár Nonprofit Közhasznú Korlátolt Felelősségű Társaság 2015. december 08-án az Új Széchenyi Terv, Társadalmi Infrastruktúra Operatív Program „Kulturális intézmények oktatási-képzési szerepének infrastrukturális erősítése” tárgyú felhívásra.

 

A pályázatot az Emberi Erőforrások Minisztériuma, mint támogató 2015. december 22-én kelt levelében támogatásban részesítette 100%-os támogatási intenzitással. A projekt összköltsége 30 720 000,- Ft, melyből az Európai Unió és a Magyar Állam által nyújtott támogatás összege 30 720 000,- Ft.

A projekt kezdete: 2015. december 09.

A projekt fizikai megvalósulásának napja: 2015. december 31.

A projekt célja, hogy a Szentes Városi Könyvtár, mint Szentes város meghatározó kulturális intézménye növelje a szerepét a város gyermekeinek tanórán kívüli nevelési feladatellátásában. A köznevelési célú szolgáltatások infrastruktúrájának fejlesztése érdekében az alkotókészséget, a problémamegoldást és a kreativitást fejlesztő intézményen belüli közösségi terek kialakítása, fejlesztése, illetve minden korosztály részére alkalmassá tétele, eszközökkel való felszerelése.

 

Könyvtár információk

Szolgáltatásaink árjegyzéke »
Rendezvényeink »
Híreink »
Elektronikus szolgáltatásaink

Online katalógus »
Könyv hosszabítás »
Elérhetőségeink

Megközelíthetőség, nyitvatartás »
Panaszbejelentés »
Keresés

Tehetségpont

Elektronikus könyvtár

Elektronikus könyvtár megnyitása »